Duhovne knjige za učenje in pridobivanje etično-moralnih vrednot

Subscribe

Newsletter

Prijava

Moj račun

Cart

Vračilo

Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše. Tudi zato lahko, ne da bi navajali razloge za to, v skladu z zakonom v roku 14 dni po prevzemu blaga, odstopite od pogodbe in nam vrnete kupljene izdelke. Po Zakonu o varstvu potrošnikov imate namreč pravico, da odstopite od pogodbe in izdelke vrnete v roku 14 dni po prevzemu blaga. Za sporočilo o odstopu od pogodbe se šteje tudi, če v prej omenjenem roku vrnete prejeto blago. Edini strošek, ki vas pri tem bremeni, je neposredni strošek vračila blaga, ki nam ga je potrebno vrniti v roku 30 dni od sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni obliki, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. V roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe vam bomo vrnlli plačano kupnino. Prosimo vas tudi, da nam pošljete podatke o svoji banki, da bi vam lahko vrnili kupnino za vrnjeno blago, če želite prejeti denar na svojo banko. Blago lahko pisno reklamirate v roku 8 dni od prejema.

Pravice do odstopa od pogodbe nimate pri dobavi avdio ali video posnetkov, če je bil odprt varnostni pečat oz. raztrgana plastična folija, v kateri je nosilec teh posnetkov.

Od pogodbe lahko odstopijo samo fizične osebe, ne pa tudi pravne osebe in samostojni podjetniki.

Svoje ugovore, reklamacije, pripombe, zahtevke in izjave lahko pošljete na naslov: Gabriele-Založba Beseda, Ostrožno pri Ponikvi – del 26, 3232 Ponikva oz. po elektronski pošti kontakt@gabriele-zalozba.com