Duhovne knjige za učenje in pridobivanje etično-moralnih vrednot

Subscribe

Newsletter

Prijava

Moj račun

Cart

Kako oddati naročilo

Registracija

Za naročilo naših izdelkov se morate najprej registrirati. Registrirate se tako, da izpolnite obrazec za registracijo.

Dodaj v košarico

Nakupujete podobno kot v običajni trgovini. Izdelek izberete tako, da kliknite na ikono košarice ‘V košarico’.
Če želite nadaljevati z izbiranjem izdelkov kliknete nato na ‘Nadaljuj’, če si želite ogledati vsebino košarico kliknete na ‘Košarica’, če želite nakup zaključiti, kliknite na ‘Plačilo’ v zgornjem desnem kotu strani.

Vsebina košarice

Če si želite ogledati vsebino vaše košarice kliknite na ikono ‘Košarica’ v zgornjem desnem kotu. Izpisali se vam bodo izdelki, ki ste jih že izbrali. Če želite spremeniti število izbranih izdelkov, ali katerega od  izdelkov izbrisati iz košarice, kliknite ‘Košarica’, če želite končati z nakupom izberite ‘Plačilo’.

Če želite spremeniti število izbranih izdelkov vnesite novo število v pravokotnik polja ‘Količina / Uredi’ in nato kliknite na ikonico ‘Posodobi’ na desni za posodobitev košarice.

Plačilo 

Če želite končati vaš nakup, izberite’Plačilo’. Postopek se nadaljuje v štirih korakih: ‘Način plačila’, ‘Dostava’, ‘Način dostave’ in ‘Zaključi naročilo’.

  1. Način plačila

Izberete lahko med plačilom po povzetju, s plačilno kartico preko Paypal-a ali predplačilom na bančni račun. Potrdite polje pred vašo izbiro in kliknite ‘Naslednje’

  2. Dostava

Prikaže se vam formular z podatki o plačniku. Lahko izberete, da pošiljko dostavimo na naslov plačnika, ali pa izberete drugega naslovnika (npr. nalov vašega delovnega mesta, sorodnika ipd). Nov naslov vsavite z izbiro ‘Dodaj nov’. Odpre se vam novo pogovorno okno, v katerem vnesete potrebne podatke in jih shranite na ikonico ‘Shrani’ (sličica diskete). Če ste dodatni naslov že vnesli, ga sedaj enostavno izberete s potrditvijo polja pred izbranim naslovom.
Ko ste izbrali kraj dostave, se s klikom na ‘Naslednje’ premaknete na naslednji korak.

  3. Način dostave

V tem koraku lahko izberete, da vam pošiljko dostavi poštar (izbira ‘Pošta Slovenije’)

4. Zaključi naročilo

Pred zaključkom nakupa preglejte vse podatke. S klikom na povezavo ‘Strinjam se z danimi pogoji’ lahko prikličete splošne pogoje nakupa v naši spletni trgovini. Pred zaključkom naročila morate z izbiro polja pred linkom ‘Strinjam se z danimi pogoji’ potrditi, da se s pogoji strinjate.
Naročilo končate s klikom na ‘Potrdite naročilo’.