Duhovne knjige za učenje in pridobivanje etično-moralnih vrednot

Subscribe

Newsletter

Prijava

Moj račun

Cart

Gabriele-Založba Beseda

Gabriele-Založba Beseda objavlja preroško Besedo današnjega časa, dano po Gabriele, prerokinji in poslanki Boga, v obliki knjig, pisanj, CD-jev in DVD-jev.
Beseda Svobodnega, univerzalnega Duha že več kot 40 let nudi obilje božanskih razodetij, šolanj in razlag ljudem vseh kultur kot napotke za zavestno odgovorno življenje. Preroška Beseda sedanjega časa se navezuje na prakristjanstvo, na nauke Jezusa iz Nazareta in Njegov Govor na gori kot tudi na Deset Božjih zapovedi po Mojzesu. Nauki in Beseda univerzalnega Duha so brez tradicij in zunanjih religij. Svobodni Duh, vesoljna kozmična Bit, življenje, ni beseda cerkve. V tem smislu služijo nekatere knjige v Gabriele-Založbi Beseda tudi za informiranje o zlorabi imena Jezusa iz Nazareta.

Univerzalni kozmični nauk Svobodnega Duha

Univerzalni kozmični nauk Svobodnega Duha zajema povezanosti vseh življenjskih oblik in življenjskih moči, razlaga smisel in namen zemeljskega bivanja in kaže pot k enosti in ljubezni do bližnjega med ljudmi kot tudi do kraljestev narave, živalskega sveta.
Življenjsko načelo, ki vodi v miroljubno življenje, kamor spada tudi narava in vsa sobitja, se glasi: Česar ne želiš, da storijo tebi, tega tudi ti nikomur ne stori. – Ali: Kar želiš, da ti storijo drugi, to stori ti njim prvi.

Razširjanje

Želja nas prakristjanov je razširjati nauk Jezusa iz Nazareta ljubezen, do Boga in bližnjega, do človeka, narave in živali, tako kot je v našem času dan po nosilki Besede Svobodnega Duha, Gabriele. S pomočmi in napotki Svobodnega Duha lahko vsak človek – tako daleč kot je pripravljen – najde k Bogu v svoji notranjosti, k miru s soljudmi in s kraljestvi narave. Pri prakristjanih v Duhu Jezusa iz Nazareta pomeni: Napovedano je pozitivno, izpolnjeno življenje.

Neresnice na internetu

Jezus iz Nazareta ni ustanovil nobene zunanje religije, kot to prikazujejo institucije. On je s polnomočjem zastopal živega, Svobodnega Duha, katerega univerzalni, večni zakon je ljubezen in svoboda. Jezus iz Nazareta ni bil oprezneš. On je s polnomočjem učil ljubezen do Boga in bližnjega, do človeka, narave in živali. Veliko tega, kar je On učil in po tem tudi živel, so uradne cerkve spreobrnile v nasprotje. Ker mi sledilci Jezusa iz Nazareta razširjamo in razlagamo o zlorabi imena Jezusa, Kristusa, o Njegovem miroljubnem nauku, nas predvsem cerkvene institucije množično obrekujejo kot sekto.

Mnogo komentarjev, ki jih lahko najdete na internetu o duhovnem toku prakristjanskega življenja, ne ustrezajo dejstvom. Desetletja trajajoče stare neresnice, ki jih razširjajo o Delu Kristusa Boga, o Univerzalnem življenju in o nas, prakristjanih – mi to vedno znova negiramo – vztrajno servirajo naprej, je znana stara tradicija cerkvenih institucij in njihovih pripadnikov. Kdor se pusti preko interneta okužiti s tem in v to verjame ter te napačne informacije, vse do žalitev, trosi naprej, je svoboden, da to počne. Mnogo let smo to zmoto pojasnjevali. Zdaj je dovolj.

Ste se kdaj seznanili z besedo antikrist? – To je tisti, ki se samo imenuje kristjan in nauk Jezusa iz Nazareta o postopnem izpolnjevanju Desetih Božjih zapovedi in Govora na gori spreobrača v nasprotje. Nazadnje se reče: Na koncu se vidijo sadovi – manj dobri, dobri ali slabi sadovi. Mi prakristjani gradimo na nepristranski sposobnosti presojanja vseh tistih, ki so še v stanju samostojno razmišljati, preizkušati in tehtati. Žal se je internet do te mere izrodil, tako da lahko v mnogih primerih govorimo o bojišču. Razvila se je prava borba za in proti. Mi ne bomo šli na tak teritorij, kjer se skozi govore in nasprotne govore razvije obrekovanje, sovraštvo in medijski linč, vendar lahko vsak ravna, kot je njemu ljubo.

Preganjanje drugače mislečih je vsepovsod monopol duhovništva.

Heinrich Heine (Pesnik, 1797 – 1856)

Mnogi neodvisni radijski in TV-oddajniki predvajajo oddaje o Preroški Besedi po Gabriele in oddaje o prakristjanstvu. Informirajte se pri Radiu Santec, na katerih frekvencah lahko v vaši deželi in vašem jeziku sprejemate te produkcije.
info@radio-santec.com

Imate vprašanja? Lahko nas pokličete na tel. 0590 16 735
ali nam pošljite E-mail na kontakt@gabriele-zalozba.com

Biblioteka Sofija

Dragi bralci,
morda ste začudeni nad tem, kar ste prebrali. Lahko vam samo priporočamo, da si sami ustvarite sliko o naukih Svobodnega Duha. Zato vas tudi prisrčno vabimo, da obiščete Biblioteko Sofija, kjer boste našli celotno delo Gabriele v mnogih jezikih.

Opomba: Pridete lahko povsem svobodno. Ostanete svobodno. Greste svobodno, kajti obiskali ste Biblioteko Svobodnega Duha.

>>Tukaj najdete informacije o Biblioteki Sofija in o prireditvah v in okrog Biblioteke Sofija.

Ali pa obiščite internetne strani Biblioteke Sofija z vsemi informacijami o prostorih, prireditvah in prenočitvenih možnostih pod http://www.sophia-bibliothek.de/sl/